Кьяра Феррані оголосила дату весілля

Як і годиться популярному fashion-блогеру, всім найважливішим у своєму житті Кьяра Феррані ділиться в Instagram. Днями дівчина повідомила, що їхнє весілля з репером Федеріко Лючія, більш відомим під псевдонімом Fedez, призначене на 1 вересня.

Як стало відомо, торжество пройде на Сицилії в маленькому містечку Ното. Місце було обрано невипадково: тут народилася і виросла мама Кьяри. Сама церемонія відбудеться в палаці Дучезіо XVIII століття. Палац знаменитий парадним дзеркальним залом – вітальнею у французькому стилі, де часто проводяться офіційні прийоми і урочисті церемонії. З тематикою вечора молодята теж вже визначилися і вирішили влаштувати свято в стилі «Богемський шик». Про вбрання на весілля гостям варто потурбуватися заздалегідь, тим більше що свято обіцяє тривати три дні.

Шанувальники пари очікували на весілля набагато раніше, відразу після того, як Федеріко зробив пропозицію коханій під час свого виступу. Однак церемонію довелося відкласти: в кінці жовтня стало відомо, що Кьяра чекає дитину. Малюк Леоно з’явився на світ в квітні і відразу став зіркою Instagram своєї матері.

Кьяра і Федеріко почали зустрічатися в кінці 2016 року, в минулому березні вони знялися разом у досить відвертій фотосесії для італійського Vanity Fair. Тоді Кьяра говорила, що її бойфренд не вірить в шлюб, але заради неї готовий змінити свою думку.

Буває, зустрічаєш людину і розумієш, що збігаєшся з нею на всі сто, – розповідав в інтерв’ю Федеріко. – Вона – твій відсутній шматочок пазла. Мій – Кьяра. І мене не хвилює, що більшість вважає наші відносини фальшивкою, ми-то знаємо, як все йде насправді. Та й не закохатися в Кьяру неможливо: вона красива і завжди говорить те, що думає.

Поділись


Новини партнерів