Майлі Сайрус відкладає весілля з Ліамом Хемсвортом через небажання мати дітей

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт разом майже 10 років. Вони познайомилися на зйомках фільму “Остання пісня” в 2009 році і з тих пір кілька разів розлучалися і відновлювали стосунки. Була в їх історії і така віха, як заручини, проте на наступний щабель під назвою “законний шлюб” пара так і не переступила. Інсайдери готові відповісти чому.

Як повідомляють джерела австралійського Ok!, останнім часом відносини Майлі і Ліама складаються як мокре горить, і причиною тому є їх нерішучість стосовно весілля. Наречений ніби й не проти, але наречена раз у раз має намір втекти з вівтаря … тому що боїться відповідальності і дітей. Останні – постійний предмет суперечок закоханих. Майлі категорична в цьому питанні і вважає, що для малюків вони занадто молоді, а Ліам горить бажанням почати нову главу сімейної історії.

“Він більше не хоче відкладати питання появи дітей і сильно засмучений через все, що відбувається. Вони не ладнають останнім часом”,- доповідають інсайдери.

Нагадаємо, відносини Майлі Сайрус і Ліама Хемсворта зав’язалися в 2009 році, а через три роки пара оголосила про заручини. До вівтаря закохані дійти так і не змогли – вже в вересні 2013 року представники акторів підтвердили журналу People їх розставання. Під час перерви Майлі встигла “відзначитися” в нових відносинах – з Патріком Шварценеггером. Чутки про те, що Майлі і Ліам знову разом, з’явилися після того, як колишніх коханих застали за поцілунками та обіймами. Пізніше ця інформація підтвердилася: в мережі з’явилися їхні спільні знімки, зроблені під час новорічних канікул. В знак кохання, яке заново спалахнуло, Ліам подарував Майлі другу обручку.

Поділись


Новини партнерів