Кеті Перрі обрала спокусливий образ для побачення з Орландо Блумом в Лондоні

176685, Katy Perry, wearing a pink silk dress and black leather hat, leaves Annabel's in London's Mayfair with Orlando Bloom. London, United Kingdom - Thursday July 12, 2018. Photograph: ?? Palace Lee, PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Avalon): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

У четвер ввечері папараці підловили 33-річну Кеті Перрі та 41-річного Орландо Блума при вході в лондонський ресторан Annabel. Співачка і актор вперше за кілька тижнів з’явилися разом на публіці.

Як з’ясувалося, в перерві між виступами в рамках свого світового турне Witness (на наступному тижні вона дасть три концерти в Південній Африці) виконавиця прилетіла до Англії, щоб підтримати свого коханого після його вистави. Нагадаємо, Орландо задіяний в новій постановці “Кілер Джо” на сцені лондонського театру Trafalgar Studio.

Кеті для свого виходу вибрала сексуальну яскраво-рожеву сукню з мереживною обробкою, образ доповнили чорний шкіряний берет, білі кросівки adidas і великі золоті сережки. Орландо був одягнений в чорне поло і джинси.

У травні ходили чутки, що після тривалої сварки пара знову зійшлася і навіть збиралася одружитися, проте, судячи з усього, Перрі і Блум поки не зважилися на такий серйозний крок.

“Вони дуже багато працюють, звичайно, бувають конфлікти, але Кеті вважає, що Орландо чудовий чоловік, і її родичі дуже хочуть, щоб вони були разом”,- сказав інсайдер.

Поділись


Новини партнерів