Емілі Ратажковскі спростувала чутки про розставання з чоловіком, показавши його розкішний подарунок

У лютому цього року Емілі Ратажковскі несподівано для всіх вийшла заміж за продюсера і актора Себастьяна Бір-Маккларда. Однак навряд чи зміни в статусі вплинули на образ життя моделі: її Instagram як і раніше рясніє фото в стилі “ню”, а папараці нескінченно знімають її на вечірках з невідомими хлопцями (останній приклад – відпустка Емілі з Джіджі Хадід на Міконосе). “А чи був чоловік?” – почали було шукати відповіді на запитання шанувальники Ратажковскі. Запитували – відповідаємо.

Кілька годин тому на своїй сторінці в Instagram Емілі опублікувала фотографію чоловіка і знімок кільця, яке він їй подарував. Прикраса увінчана двома масивними діамантами, і носити її Емілі планує разом із золотою обручкою, яку одягнув на її палець Себастьян під час церемонії в лютому.

Нагадаємо, 27-річна Емілі Ратажковскі вийшла заміж 23 лютого 2018 року. Її обранцем став актор і продюсер Себастьян Бір-Макклард. Спочатку західні ЗМІ припустили, що пара була знайома до шлюбу всього два місяці, але пізніше з’ясувалося, що вони знають один одного багато років.

Поділись


Новини партнерів