Світлана Лобода розповіла про свої пологи в клініці Лос-Анджелеса

24 травня 35-річна Світлана Лобода стала мамою вдруге: співачка народила доньку. Ім’я батька дитини зірка приховує.

Уже через два тижні після пологів Лобода з’явилася на премії МУЗ-ТВ, а зараз артистка готується до гастролей. В інтерв’ю «Комсомольській правді» Лобода розповіла, що годує дочку грудьми і намагається вибудовувати свій графік так, щоб кожні два дні бути вдома. Співачка додала, що зараз існує багато способів зберігати молоко і передавати на великі відстані, якщо це буде потрібно.

Донька Світлани з’явилася на світ в одній з престижних клінік Лос-Анджелеса – Cedars-Sinai. За словами Лободи, вона планувала полетіти в США ще до того, як дізналася про вагітність. «А коли зрозуміла, що вагітна, це стало додатковим приводом зробити паузу і провести час там, де тепло. Просто дихати океаном, писати музику, читати і жити неквапливо і без метушні», – пояснила артистка.

Лобода розповіла, що на пологах ніхто з її близьких не був присутній, були тільки лікарі: «Можливо, я старомодна, але вважаю пологи дуже інтимним процесом і тому вважаю за краще в ці хвилини залишатися одна. Зі мною в пологовому залі знаходилося дев’ять фахівців, кожен з яких відповідав за свою роботу. Все дуже злагоджено».

У Світлани також є семирічна донька Єва від колишнього чоловіка, хореографа Андрія Царя. За словами співачки, дівчинка дуже чекала народження сестри, зараз вона кожен день дякує мамі за дитину.

Поділись


Новини партнерів