Дрю Беррімор познайомила доньок з шоу-бізнесом

Дрю Беррімор було всього п’ять, коли вона дебютувала на екрані. Її доньки – Олівія і Френкі – зараз приблизно в тому ж віці. І обидві, як зізналася Дрю в одному з інтерв’ю, мріють про кар’єру в шоу-бізнесі. Не можна сказати, щоб така перспектива особливо її тішить. Але любляча мати не в змозі відмовити донькам. Днями Беррімор взяла їх з собою на зйомки шоу з Джиммі Кіммелом, щоб дівчатка змогли познайомитися ближче з професією, про яку мріють.

Втім, знайомство з життям знаменитих для дівчаток почалося трохи раніше – по дорозі на студію сімейство потрапило під спалахи папараці. І, схоже, дітям це не дуже сподобалося. Френкі, яка в цей час сиділа у мами на руках, побачивши папараці, стала зніяковіло відвертатися. Олівія виглядала більш впевнено, але посміхатися так само професійно, як і її мама, поки не змогла.

Нагадаємо, Дрю Беррімор виховує 5-річну доньку Олівію і 4-річну Френкі від колишнього чоловіка Уілла Копельмана. Пара офіційно оголосила про своє розлучення в 2016 році після чотирьох років стосунків.

Нам шкода, що ми розлучаємося. Однак ми зовсім не відчуваємо, що перестали бути родиною. Розлучення може здаватися невдачею, однак після нього ви обов’язково прийдете до думки про те, що життя триває, – говорилося в заяві пари.

Поділись


Новини партнерів