Кірстен Данст на прогулянці з нареченим і новонародженим сином: перше фото малюка

Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* - Kirsten Dunst and Jesse Plemons enjoy an outing with their newborn son Ennis. The family look happy as they enjoy the afternoon stroll with their baby boy. Pictured: Kirsten Dunst, Jesse Plemons BACKGRID USA 22 JUNE 2018 BYLINE MUST READ: Dsanchez / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

На початку травня Кірстен Данст стала мамою – своєму нареченому Джессі Племонсу вона подарувала сина. Ділитися з громадськістю радістю материнства актриса поки не вважає за потрібне: вона майже не з’являється на публіці, не дає інтерв’ю і не публікує в соцмережах зворушливі сімейні моменти за участю малюка Еннісона. Перші кадри Данст з сином вдалося зробити папараці.

Кірстен Данст разом з Джессі Племонсом і їхнім сином були сфотографовані під час прогулянки в Лос-Анджелесі. За шість тижнів з моменту народження Еннісона це перша поява Данст на публіці. Від папараці актриса ховатися не стала, тільки щільніше прикрила коляску балдахіном. Однак це не завадило репортерам все ж сфотографувати малюка. Еннісон, якому 3 липня минає 2 місяці, вдоволено посміхався.

Вперше папараці сфотографували Кірстен з животом в січні 2018 року. Як вона раніше розповідала в інтерв’ю журналу Marie Claire, на її думку, настав ідеальний період для народження дитини і перерви в роботі.

“Я не належала до числа тих людей, які постійно твердять “мені потрібна дитина!”, До тих пір, поки не народилася моя хрещена донька. Я так люблю її! Це почуття … ти навіть не можеш його уявити, воно відкривається тобі тільки після народження дітей. Минулої ночі я вкладала її спати, а на ранок вона запитала у своєї мами: “Де Кікі?” Мені просто подобається любити. Хочу випробувати те саме зі своїми дітьми.”

Поділись


Новини партнерів