Гвінет Пелтроу так і не вийшла заміж: деталі майбутнього весілля

У квітні цього року в ЗМІ активно поширилася новина про те, що Гвінет Пелтроу вийшла заміж за свого коханого, продюсера Бреда Фелчака. Нібито пара зіграла таємне весілля, запросивши на нього 400 осіб, серед яких було безліч селебріті. Інформація так і не підтвердилася, а сьогодні видання Page Six опублікувало подробиці урочистостої події, яку пара за їхніми даними лише планує.

Так, за новими повідомленнями інсайдерів, весілля Гвінет і Бреда відбудеться на початку осені, відразу після Дня праці, який відзначають в США в перші вихідні вересня. Торжество пройде в Хемптонсі, респектабельному передмісті Нью-Йорка. Формат торжества – домашня вечірка.

Чутки про вже весілля, яке вже відбулося з’явилися після того, як папараці надали цілий сет за участю зірок, які прибувають в будинок Пелтроу. Як повідомляє Page Six, це була вечірка з нагоди заручин пари. Втім, відразу після цього заходу на пальці Гвінет засяяло нове кільце. Спробуй розберися!

Якщо Гвінет все-таки вийде заміж за Бреда, для неї це буде другий шлюб – у неї є двоє дітей від першого чоловіка, лідера групи Coldplay Кріса Мартіна, – 13-річна Еппл та 12-річний Мойсей. У Фелчака також двоє дітей від продюсера Сюзанни Букінік.

Поділись


Новини партнерів