Адам Лівайн і Бехаті Прінслу показали фото доньки

На початку цього року соліст групи Maroon 5 Адам Лівайн і його кохана, модель Бехаті Прінслу, стали батьками вдруге: у пари народилася донька Джио Грейс. До недавнього часу пара показувала дитину лише мигцем, але кілька годин тому в особистому блозі Бехаті з’явилося перше фото, на якому можна розгледіти Джио цілком.

“Мій перший малюк, який тримає нашу другу дитину… Наші дівчатка такі щасливі, що можуть називати тебе своїм батьком. А мені так пощастило, що я можу називати тебе своїм чоловіком, коханим і другом. Ми любимо тебе. Життя з тобою все краще і краще. Я також хочу подякувати моєму батькові – за те, що він був найкращим прикладом чоловіка і показав мені те, що я завжди хотіла знайти в своєму майбутньому чоловікові і батьку моїх дітей. Те, як ти дивишся на матір, нагадує мені про те, як Адам дивиться на мене. Спасибі тобі за те, що ти найкращий батько на світі!”

Такими проникливими словами Бехаті супроводила знімок Адама в Instagram разом з чотиримісячною донькою на руках. Як можна здогадатися з тону цього побажання, воно було приурочено до Дня батька, який святкували минулими вихідними.

Нагадаємо, Адам Лівайн і Бехаті Прінслу почали зустрічатися в 2012 році, а одружилися в 2014-му. У березні 2016-го пара повідомила, що чекає первістка, і в вересні того ж року на світ з’явилася їхня перша дочка Дасті Роуз. У лютому цього року їх сімейство поповнилося ще однією дівчинкою.

Поділись


Новини партнерів