Хлоя Грін і Джеремі Мікс стали батьками

27-річна Хлоя Грін народила дитину від “найкрасивішого злочинця” 34-річного Джеремі Мікса. Радісною новиною новоспечена мама поділилася в своєму Instagram.

“Ми раді повідомити про народження нашого прекасно малюка Джейдена Мікса-Гріна. Він народився 29 травня. Мама і малюк почувають себе добре. З любов’ю, Хлоя і Джеремі,”- написала вона.

Про вагітність спадкоємиці мільярдного статку заговорили в березні, після того як Хлоя в інтерв’ю Шарлотті Гріффіт розповіла про те, що хоче створити сім’ю зі своїм коханим. Проте самі Грін і Мікс ці новини не підтверджували. Однак на початку цього місяця, коли закоханих сфотографували під час відпочинку в Монако, стало ясно, що пара дійсно готується до поповнення в сімействі.

Про подробиці народження малюка поки нічого невідомо. Проте близькі до пари джерела говорили, що Хлоя планувала народити… просто на борту своєї яхти.

“Вони будуть відпочивати на яхті десь в Європі, ймовірно, в Середземному морі, коли вона повинна буде народити. Її лікар буде перебувати з нею протягом останніх тижнів її вагітності. А потім вони планують провести на борту не менше шести місяців. Хлоя завжди хотіла народити в морі. Вона хоче бути наодинці зі своєю сім’єю і далеко від сторонніх очей, поки буде пристосовуватися до ролі матері, і вважає, що яхта – найкраще місце для цього,”- говорив інсайдер.

Відзначимо, що для Хлої ця дитина стала першою, а ось у Мікса є дев’ятирічний син від його колишньої дружини Мелісси.

Поділись


Новини партнерів