Джон Траволта вперше вийшов на червону доріжку з усією родиною

Джон Траволта прилетів до Канн, щоб представити свій новий фільм “Кодекс Готті”. На червону доріжку вперше в історії фестивалю актор вийшов з усією своєю родиною – дружиною Келлі Престон, дочкою Еллою та сином Бенджаміном, яких раніше він намагався захищати від зіркового життя.

Сімейний підряд Траволти прилетів на Лазурне узбережжя не тільки в якості підтримки Джону, але і на правах зірок нової картини. Всі члени сім’ї, крім наймолодшого, були задіяні в роботі над фільмом.

Джон Траволта виконав роль кримінального авторитета Джона Готті, Келлі Престон зіграла дружину його героя, а дочка Елла отримала в картині роль – здогадайтеся – їх дочки. Такий кастинг на головні ролі цілком пояснюється тим фактом, що виконавчим продюсером стрічки є сам Джон Траволта.

Для сина Траволти, 7-річного Бена, це був перший вихід на червону доріжку. Раніше в одному з інтерв’ю Джон розповідав, наскільки сильно він вдячний Богові за появу на світ хлопчика. Бен народився через кілька років після смерті їх з Келлі старшого сина Джетта і став, як його назвав сам Джон, “клеєм”, який допомігутримати сім’ю разом. Нагадаємо, Джет Траволта пішов з життя у віці 16 років під час сімейної відпустки на Багамах в результаті епілептичного нападу, викликаного синдромом Кавасакі.

Поділись


Новини партнерів