Белла Хадід і The Weeknd цілувалися і не приховували своїх почуттів на вечірці в Каннах: фото

Якщо після фестивалю Coachella, на якому 21-річну Беллу Хадід і 28-річного The Weeknd очевидці застукали за поцілунком, парі вдалося ввести громадськість в оману, спростувавши ці повідомлення (модель заявила, що з музикантом цілувалася зовсім не вона), то на цей раз їм, схоже, не відкрутитися. У мережу потрапили знімки з вечірки в Каннах, на яких добре видно, що Белла не просто спілкується з колишнім (або знову нинішнім?) бойфрендом, але і цілується з ним.

За словами інсайдерів, всю вечірку Белла і її екс-коханий провели в компанії один одного в віп-зоні, де цілувалися, мило базікали і не звертали увагу на оточуючих. Модель лише одного разу ненадовго покинула музиканта, щоб потанцювати зі своїми друзями.

До слова, про те, що The Weeknd теж прилетів до Канн і на знімку все ж саме він (що Белла знаходиться там, сумнівів немає), свідчить серія знімків з літака в його Instagram і коментар “FR”, що цілком можна трактувати як Франція. А кілька годин тому він, до речі, опублікував дуже інтригуючий кадр, на якому відображені дві дівчини і який він супроводжував двома смайлами в вигляді сердечок. Можливо Белла одна з них?

Поділись


Новини партнерів