Українська телеведуча Маша Єфросиніна розкрила свій секрет здорової шкіри обличчя

Постійні перельоти, професійний грим і безперервний графік роботи дуже погано позначаються на шкірі обличчя багатьох знаменитостей. І зірки зобов’язані правильно доглядати за обличчям, адже вони – ідеальний приклад для наслідування багатьох жінок.

Так, нещодавно українська телеведуча Маша Єфросиніна вирішила розповісти найголовніші способи по догляду за обличчям, які допомагають їй отримати здорову шкіру.

Очищення шкіри обличчя. Як розповідає Маша, потрібно обов’язково вранці і ввечері очищати свою шкіру від косметики, бруду і пилу, які залишилися на обличчі. Грамотне очищення шкіри – це запорука здорової, молодої і сяючої шкіри обличчя.

Відвідування косметолога. Також Маша радить кожній жінці відвідувати якісного і професійного косметолога, який допоможе вам стати на шлях до здорової шкіри:

“Є люди, які постійно тримають руку на пульсі, стежать за новими тенденціями, і їм можна своє обличчя довіряти. Ніяких примочок з квашеної капусти, побережіть себе.”

Сутки до отпуска! На повестке дня: Собрать четыре чемодана ( у Александра традиционно просто контейнер 🤦🏻‍♀️) . А у меня вечные муки: надо взять поменьше, но как угадать, что я захочу надеть ….поэтому возьму всё✌🏻 Закупить аптечку ( есть тут у меня такие же “конченные”, кто берёт даже пластыри 😂?) Провести две рабочие встречи! Сходить на тренировку ( чтоб потом неделю себя оправдывать , хм)

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Не забувайте знімати макіяж з обличчя. Проблема багатьох жінок в тому, що вони забувають знімати залишки макіяжу з обличчя. Як розповідає Маша, макіяж потрібно змивати обов’язково. Якщо вам ліньки, вам все одно необхідно зняти макіяж.

Не забувайте про маски для обличчя. У будь-який час доби, у вільний час Маша радить одночасно займатися своїми домашніми справами і в той же час займатися своєю красою: зірка рекомендує 1-2 рази в тиждень наносити спеціальні маски для обличчя, які підходять саме під вашу шкіру.

Спіть в провітреному приміщенні. Як стверджує Маша Єфросиніна, запорука здорової і молодої шкіри в достатній кількості кисню. Українська телеведуча рекомендує спати в досить провітреному приміщенні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів