Річард Гір одружився на Алехандрі Сільві

Минулого тижня іспанська газета ABC написала про майбутнє весілля 58-річного Річарда Гіра і 35-річної бізнесвумен Алехандри Сільви, але сьогодні стало відомо, що ця інформація невірна. Іспанська HOLA! ексклюзивно повідомила про те, що Річард і Алехандра узаконили свої стосунки ще на початку квітня, а на початку наступного місяця – 6 травня – зіграють весілля для рідних і друзів в будинку актора в Нью-Йорку.

Відзначимо, що для Річарда Гіра це буде третє одруження. У 1991 році він одружився на супермоделі Сінді Кроуфорд, але їх шлюб був недовгим – всього чотири роки. Через сім років він пов’язав себе узами шлюбу з моделлю Кері Лоуелл. У 2013 році подружжя подали на розлучення.

Через кілька місяців після офіційного розставання з Лоуелл Гір познайомився з Алехандрою. У той час дівчина була в процесі розлучення з Говіндом Фрідландом, сином американського гірського магната Роберта Фрідланда, і не збиралася заводити нових відносин. Але спільні інтереси в правовій сфері зблизили Сільву і Гіра. Папарацці вперше помітили Гіра і Сільву влітку 2015 року на Сицилії, куди вони прилетіли для участі в кінофестивалі “Таорміна”. До слова, тоді вийти в світ з Алехандрою Річард не наважився і залишив їх відносини в засекреченому вигляді. Але з тих пір майже на всіх офіційних заходах знаменитості з’являються разом.

Поділись


Новини партнерів