Періс Джексон спростувала чутки про розставання з Карою Делевінь

Нещодавно стало відомо, що 25-річна модель Кара Делевінь і 20-річна дочка Майкла Джексона Періс Джексон не просто подруги, а кохані. Але на цьому тижні ряд західних ЗМІ повідомив про розставання пари, і про те, що це трапилося після того, як їх відносини набули розголосу. Періс така постановка питання не сподобалася зовсім, і вона поспішила ці чутки спростувати.

Зробила вона це найпопулярнішим нині способом – за допомогою соцмереж. Джексон опублікувала в своїх історіях в Instagram знімок з Карою, на якому дівчата ніжно обіймають один одного і виглядають закоханими.

Відзначимо, що Кара і Періс познайомилися в травні минулого року в Лос-Анджелесі на MTV Movie Awards. А вже в листопаді дали привід для пліток: залишаючи нічний клуб Dalston, Кара і Періс трималися за руки. З новою силою про роман дівчат заговорили в лютому цього року на Тижні моди в Лондоні. Виходячи на обід в перерві між показами, Кара і Періс знову йшли рука об руку. Пізніше дівчата були помічені за пристрасними поцілунками поруч зі стейк-хаусом в Голлівуді.

Поділись


Новини партнерів