Названа офіційна причина виходу Романової з “ВІА Гри”

У продюсерському центрі Meladze Music, який працює з популярною українською групою “ВІА Гра”, озвучили офіційну причину видходу з колективу вокалістки Міши Романової.

Сама дівчина, пояснюючи причини свого рішення, натякнула на те, що зробила вибір на користь особистих відносин. Виявилося, що Міша пішла в декрет, про що сказано в офіційному Instagram-акаунті Meladze Music.

ПЦ Meladze Music официально представил новую солистку группы ВИА ГРА. Сегодня днём продюсерский центр Константина Меладзе официально представил новую солистку группы ВИА ГРА .Ею стала 26 летняя Ольга Меганская @omeganskaya Ольга родилась в городе Ярославль.С раннего детства девушка занимается музыкой, закончила музыкальную школу, но первое высшее образование получила по специальности «преподаватель истории и английского языка». На данный момент Ольга учится на 3 курсе эстрадного отделения в Ленинградском колледже культуры и искусств. Девушка очень трепетно относится к животным, не ест мясо и является строгим противником натурального меха (о чем не раз рассказывала на своей странице в Инстаграм) С 2013 года состав группы оставался неизменным. На протяжении 5 лет в коллективе работали победительницы шоу «Хочу в ВИА ГРУ» – Эрика Герцег , Миша Романова и Анастасия Кожевникова . На данным момент это был рекордный по своей продолжительности состав группы. Напоминаем, что в конце марта стало известно об уходе из группы Миши Романовой. Девушка покинула коллектив по причине ухода в декрет.

Допис, поширений MeladzеMusic (@meladzemusic)

“В кінці березня стало відомо про вихід з групи Михайла Романової. Дівчина залишила колектив з огляду на вихід у декрет”, – сказано в повідомленні продюсерського центру. Дівчина була учасницею групи п’ять років.

Зазначимо, що колись у Романової був роман з її давнім другом, українським артистом Максом Барських. Пара жила в одній квартирі. У 2013 році їх зняли танцюючими в нижній білизні на балконі в Києві.

У 2014 році з’явилися фото з їхнього спільного відпочинку на Мальдівах. Таблоїди не раз писали, що Міша та Макс зустрічалися ще в студентські роки, але швидко розійшлися та зараз підтримують хороші дружні відносини, часто бачаться, але не намагаються знову повернути свої почуття.

Про ці відносини Романова розповідає вкрай неохоче, лише одного разу вона сказала в інтерв’ю, що Макс вирішив переїхати в Лос-Анджелес, що і поклало кінець їх роману.

Наразі невідомо, хто є батьком майбутньої дитини Міші.

Нагадаємо, новою вокалісткою “ВІА Гри” стала співачка з Санкт-Петербурга Ольга Меганська.

Джерело

Поділись


Новини партнерів