Кеті Перрі розповіла про те, якою щасливою і коханою почувається поруч з Орландо Блумом

Кеті Перрі та Орландо Блум відновили свої стосунки напередодні Дня всіх закоханих. І якщо спочатку ця інформація була з розряду чуток і припущень, то незабаром з’явилися перші спільні кадри пари, зроблені в Чехії. А тепер з’явилися і перші публічні зізнання в коханні, правда імена в них не згадуються.

Кеті Перрі вирушила з гастрольним туром Witness World Tour в Азію. Під час концерту в Токіо Кеті вирішила поділитися своїм емоційним станом з шанувальниками, повідавши зі сцени, що знову не самотня. Представляючи нову пісню, вона вимовила:

“Я відчуваю себе дуже коханою, і ця пісня про кохання, яке раніше ви ще не відчували.

Повідомляється, що в цей же день Орландо Блум був помічений в Токіо, куди він, ймовірно, прилітав, щоб відвідати кохану.

Зараз Блум активно зайнятий на зйомках нового фільму, які проходять в Чехії. На початку березня Кеті відвідувала бойфренда, який не міг відірватися від своїх справ. У перервах між роботою Орландо і Кеті гуляли по Празі, там їх і запримітили вперше фотографи.

Крім того, в новому інтерв’ю американському Glamour 33-річна Кеті зізналася, що зараз в її житті помінялися пріоритети: вона планує стати матір’ю.

“Я хочу емоційно вирости. Не хочу більше концентруватися на своїх дитячих травмах. Хочу стати дорослою людиною і готуюся до того, щоб в найближчому майбутньому створити власну сім’ю. Але перед цим я повинна вилікувати свою душу, щоб не нести в сім’ю почуття, які гальмують мій розвиток”, – сказала Кеті.

Поділись


Новини партнерів