Джастін Бібер знайшов заміну Селені Гомес?

Про розставання Селени Гомес і Джастіна Бібера стало відомо буквально минулого тижня, проте співак, судячи з усього, вже оговтався після розриву і налагоджує особисте життя. Напередодні Джастін потрапив в об’єктив папараці в одному з нічних клубів в Голлівуді. У заклад під назвою “Avenue” Бібер прибув разом з невідомою дівчиною. Кілька годин по тому знаменитість, його супутниця і Патрік Шварценеггер з подругою Еббі Чемпіон, що приєдналися до них, перебралися в інший клуб “Roxy”. В результаті близько четвертої години ранку Джастін і його знайома поїхали вдвох до нього додому. Пізніше репортерам вдалося встановити особу дівчини: загадковою супутницею виявилася Баскін Чемпіон, сестра Еббі.

🧜🏻‍♀️

Допис, поширений baskin champion (@baskinchamp)

Баскін, так само як і її сестра, робить кар’єру в модельному бізнесі: разом вони, наприклад, брали участь в кастингу для календаря Sports Illustrated. У себе на батьківщині вона кілька років тому, в 2014-му, стала Miss Alabama Teen.

Повідомляється, що Баскін, якій 1 липня виповниться 23 роки, любить пілатес, шоколадне печиво і футбол. Вона веде Instagram, де у неї 229 000 передплатників. У блозі багато постів з фотографіями сестри, собак, друзів. Джастіна там немає.

Поділись


Новини партнерів