Селена Гомес відпочиває в Австралії після розставання з Джастіном Бібером

Декілька днів тому Селена Гомес прилетіла до Австралії: це поява співачки на людях стала першою після того, як вона розлучилася з Джастіном Бібером. За даними ЗМІ, черговий розрив знаменитостей – тимчасовий, причини цього називають різні, але цікаво, що в Сідней Селену привела конференція церкви Хіллсонг, членом якої є Джастін.

Конференція стартує сьогодні, 19 березня, і триватиме до 21 березня. Перед цим Селена провела день з друзями на яхті, і це не пройшло повз увагу папараці.

Про те, що Селена і Джастін взяли паузу в стосунках, стало відомо минулого тижня. Відразу кілька джерел журналу Us Weekly повідомили, що знаменитості прийняли таке рішення через маму Селени – Менді Тіфі, яка налаштована проти Джастіна.

Селена і Джастін вирішили тимчасово розлучитися, здебільшого через маму Селени і її ставлення до Джастіна. Його сім’я любить Селену, а ось родина співачки не сприйняла новину про їх возз’єднання, оскільки вони не довіряють йому. Селена намагається переконати їх, що Джастін дуже змінився … Але її родина поки не готова в це повірити.
Її стосунки з Джастіном дуже вплинули на відносини з матір’ю. Селена не може до цього спокійно ставитися, так як вони з Менді завжди були як кращі подруги. Менді досі переживає з приводу операції дочки і пам’ятає, які серйозні ускладнення були у неї. Їй не хочеться, щоб переживання через Джастіна знову відбилися на здоров’ї Селени. Джастін і Селена вирішили дати її сім’ї час, це не остаточний розрив, – кажуть джерела.

Поділись


Новини партнерів