Доведено наукою: Скарлетт Йоханссон володіє найпривабливішими губами на Землі

Губи актриси Скарлетт Йоханссон є найбажанішими, і це – науково доведений факт. Згідно з новими дослідженнями вчених, володарками ідеальних губ є ті жінки, у яких верхня губа дорівнює за своїм розміром нижній. Тобто має поєднання 1:1.

Скарлетт розділяє цей статус з дівчиною Джейсона Стетхема – моделлю Розі Хантінгтон-Уйатлі, у якої точно такі ж пропорції. А ось зірка “Гаррі Поттера” Емма Уотсон трохи не дотягує до ідеалу: її верхня губа трохи тонша, ніж нижня.

Нові стандарти краси оприлюднив доктор Паул Хайдекрюгер з Мюнхена. До такого висновку прийшли спільно 560 пластичних хірургів з 35 країн, яким було запропоновано вибрати найпривабливіші губи по фотографіях.

“В даний час поєднання верхньої та нижньої губи за розміром 1:1 є найбільш привабливим у жінок. Раніше ідеалом вважалося поєднання, коли нижня губа була трохи більшою, ніж верхня. Наше дослідження відображає сучасні естетичні стандарти, але вони можуть змінюватися, так само, як і мода”,- пише доктор Хайдекрюгер в своїй статті в журналі Cranio-Maxillo-Facial Surgery.

Поділись


Новини партнерів