Spice Girls виступлять на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл

З’являється все більше і більше подробиць майбутнього весілля принца Гаррі і Меган Маркл. Раніше повідомлялося, що пара запросила виступити на своєму свята Еда Ширана, також почесним гостем стане Елтон Джон, який напевно не відмовиться від виконання декількох хітів під власний акомпанемент на роялі. Сьогодні стало відомо, що сцену в цей вечір прикрасять і легендарні Spice Girls: Мелані Браун підтвердила на телешоу The Real, що всі учасниці колективу отримали запрошення на весілля і що вони заспівають для молодят і їхніх гостей 19 травня.

Спочатку телеведуча Лоні Лав акуратно запитала, чи не знає Мелані, хто отримав запрошення на весілля принца. Вона відповіла, що і вона, і Вікторія Бекхем, і Джері Холліуел, і Мелані Чісхолм, і Емма Бантон були удостоєні такої честі. Далі Лоні попросила у своїх колег і телеглядачів паузу і в повній тиші задала заповітне питання, зазначивши при цьому, що Мелані може утриматися від відповіді: “Ви будете виступати на церемонії?” Замість прямого “так” Мелані закивала головою, закрила обличчя руками і сказала “Мені потрібно йти, мене точно звільнять!”.

Відзначимо, що принц Гаррі познайомився з солістами Spice Girls, ще будучи дитиною в ПАР в 1997 році. Кенсінгтонський палац поки не коментував заяву Мелані Браун, так само, як і представник групи.

Поділись


Новини партнерів