Названа ще одна причина розлучення Дженніфер Еністон і Джастіна Теру

Минулого тижня Дженніфер Еністон і Джастін Теру оголосили про розлучення. Американські ЗМІ називали багато версій причин розриву акторів, в тому числі дружбу Еністон з Бредом Піттом, ревнощі Дженніфер до подруги Теру Наомі Уоттс і небажання Джастіна миритися з кар’єрними успіхами дружини. Нещодавно інсайдери поділилися з E! News новими подробицями розставання пари і назвали ще одну причину їхнього розлучення.

За словами близьких до акторів джерел, проблеми в стосунках Джастіна і Дженніфер почалися ще рік тому, а протягом останніх двох місяців подружжя вже жило окремо.

«Дженніфер намагалася врятувати шлюб, але відстань все псувала: вона звикла жити в Лос-Анджелесі, а Теру – в Нью-Йорку. Вони вели зовсім різний спосіб життя, тому Джастін вирішив піти », – розповів інсайдер.

Нагадаємо, що Еністон і Теру познайомилися в 2011 році на зйомках фільму «Жага мандрів». У 2015-му вони таємно одружилися в своєму будинку в Лос-Анджелесі. Після розлучення Еністон відразу ж виставила цей особняк на продаж.

Поділись


Новини партнерів