Меган Фокс розповіла про сімейне життя з Браяном Остіном Гріном

Дружина, мати трьох дітей, актриса і дизайнер жіночої білизни, Меган Фокс своїм прикладом доводить, що поєднувати особисте життя і кар’єру можна, хоча, як вона сама зізнається, іноді це робити досить важко. В інтерв’ю виданню E! News 31-річна актриса розповіла, як їй вдається в рівній мірі приділяти час сім’ї, професії і бізнесу:

“Зазвичай вранці дітьми займається Браян. Він відвозить їх в дитячий садок, а забираю їх я”,- каже вона.

На думку зірки, дуже важливо хоч зрідка залишатися наодинці зі своїм чоловіком, щоб не тільки відпочити від дітей, а й насолодитися товариством одне одного:

“Раз в тиждень ми ходимо в кіно або на вечерю. Я намагаюся слідувати простому правилу – не говорити про дітей, але це, звичайно, практично неможливо”,- зізнається Фокс.

Актриса, яка народила третю дитину півтора роки тому, швидко привела себе в форму, а все, як вона каже, завдяки правильному харчуванню:

“Я їм тільки органічну їжу. Я п’ю близько трьох літрів води в день і не більше однієї чашки кави”,- каже зірка.

Торкнулася в інтерв’ю Меган і питання про жорстокість і небезпеки в індустрії кіно. Фокс назвала Голлівуд “моральним банкрутом” та заявила, що права людей в ньому абсолютно нікого не хвилюють:

“Як тільки вони отримають від вас все, що їм потрібно, їм стане абсолютно все одно, що з вами буде. Навіть якщо ви під час зйомок зламаєте руку або ногу. Ваш фізичний стан нікого не цікавить, і якщо ви будете спливати кров’ю, ви продовжите працювати”,- сказала вона.

Подібні заяви актриса, до слова, робить вже не в перший раз. Кілька місяців тому вона розповідала про відсутність моралі і чесності в Голлівуді, а також про своє скандальне звільнення з фільму “Трансформери” (Transformers) і сварку з режисером Майклом Беєм.

Поділись


Новини партнерів