Анджеліна Джолі провела семінар для студентів Лондонської школи економіки

На наступний день після церемонії вручення премії BAFTA-2018 Анджеліна Джолі змінила оксамитову сукню Ralph & Russo на білу сорочку і зустрілася зі студентами. У минулий понеділок 42-річна актриса провела семінар в Лондонській школі економіки і політичних наук. Нагадаємо, про педагогічні плани актриси стало відомо навесні 2016 року, коли вона стала запрошеним професором Центру у справах жінок. Тоді в мережу потрапив приблизний план того, що зірка Голлівуду збирається обговорювати зі студентами.

Нове заняття Джолі з учнями пройшло в рамках курсу “Жінки, мир і безпека на практиці”. Анджеліна розповідала про свою роботу спеціального посланника Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, а також про заходи щодо запобігання сексуальному насильству над жінками в зонах військових дій.

Актриса відповіла на запитання студентів про порушення прав людини в зонах військових конфліктів, про насильство по відношенню до жінок і гендерну нерівність.

“Вона залишилася задоволена семінаром і вважає, що для неї дуже корисним є спілкування зі студентами. Анджеліна сподівається не тільки вчити їх в майбутньому, а й разом шукати шляхи поліпшення становища жінок”,- розповів інсайдер.

Відомо, що актриса почала проводити подібні семінари в вересні, а весь курс займає дев’ять місяців і триватиме до травня 2018 року.

Поділись


Новини партнерів