Новий крок: Діана Крюгер і Норман Рідус купують квартиру в Нью-Йорку

У січні Діана Крюгер і зірка серіалу “Ходячі мерці” Норман Рідус вперше з’явилися разом на офіційному заході. Актори пройшли по червоній доріжці на церемонії вручення премії Critics ‘Choice Awards і навіть поцілувалися перед камерами. Про те, що у неймовірно прихованої пари все серйозно, заговорили вже тоді. І ось тепер тому, що відносини 41-річної Діани і 49-річного Нормана вийшли на новий рівень, є нове підтвердження.

Пара вирішила жити разом! Закохані шукають собі спільне житло, і не де-небудь, а в центрі Нью-Йорка. Діану і Нормана сфотографували папараці на вході в один з таунхаусів в районі West Village на Манхеттені. Будинок, який пригледіли знаменитості, виставлений на продаж за ціною в 11,8 мільйона доларів. У ньому чотири спальні, така ж кількість ванних кімнат і навіть невеликий сад на даху. Загальна площа становить близько 335 квадратних метрів – непогано для двох!

Нагадаємо, що актори познайомилися в 2015 році на зйомках фільму “Небо”. На той момент Діана полягала в стосунках з Джошуа Джексоном. Вони розлучилися в липні минулого року після 10 років спільного життя. Крюгер і Рідус підтвердили відносини в соцмережі в травні 2017-го, після того як Норман порадів за Діану, яка отримала головний приз Каннського кінофестивалю в номінації “Краща жіноча роль” за фільм “На межі”.

Поділись


Новини партнерів