Дрю Беррімор вперше підтвердила роман з бізнесменом Девідом Хатчинсоном

Ще в червні минулого року зарубіжні ЗМІ вперше написали про новий роман Дрю Беррімор – з бізнесменом Девідом Хатчинсоном, але тоді всі публікації були підкріплені лише повідомленнями інсайдерів, ніяких спільних фото або коментарів представника актриси. Днями Дрю вперше негласно підтвердила відносини з Девідом, з’явившись з ним на вечірці з нагоди дня народження телеведучої Еллен Дедженерес.

Однією з популярних розваг на вечірці була фотобудка, в якій сфотографувалося більшість знаменитих гостей – Кім Кардашьян, Каньє Уест, Дженніфер Еністон, Джон Ледженд і інші. Однак Дрю і Девід від відвідування фотобудки відмовилися, але все одно були зафіксовані папараці на виході з простору The Lot Studios в Лос-Анджелесі. Вони трималися за руки і мило спілкувалися з іншою парою – Крісом Мартіном і Дакотою Джонсон. До слова, на цій же вечірці були присутні колишня дівчина Кріса – Дженніфер Лоуренс і колишня дружина – Гвінет Пелтроу з нареченим Девідом Фелчаком.

За інформацією інсайдерів, Дрю і Девід познайомилися завдяки спільній роботі: Девід є старшим віце-президентом компанії Maesa, яка виробляє і продає косметику заснованого актрисою бренду Flower Beauty.

“Вони разом були на весіллі друзів в Палм-Спрінгс в минулі вихідні. І вони безумовно вели себе як пара”,- розповідали влітку минулого року інсайдери.

Крім професійної діяльності Девіда відомо, що він народився і виріс в Бедфордширі, Англія, трохи пізніше переїхав в Америку. Зараз Девід живе в Нью-Йорку, де у Дрю також є квартира. Він був одружений, недавно розлучився.

Поділись


Новини партнерів