Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт знову були помічені разом

Історія непростих відносин Роберта Паттінсона та Крістен Стюарт досягла драматичного кінця п’ять років тому – тоді зірки саги “Сутінки” остаточно розлучилися. І тепер уявіть собі здивування шанувальників акторів і кінофраншизи, коли вони застали екс-коханих разом в одному з барів Лос-Анджелеса.

“Я була в барі, святкувала день народження одного з моїх друзів. І тут в приміщення увійшов Роберт Паттінсон, а за ним Крістен Стюарт. Я немов знову повернулася в шкільні роки і пережила свої сутінкові фантазії”, – написала на своїй сторінці в Twitter відвідувачка закладу, відзначивши:

“Було цікаво за ними спостерігати. Вони були схожі на двох друзів, які разом зависають в барі.”

Пізніше в соцмережі з’явилося ще одне або кілька схожих повідомлень, написане вже іншим очевидцем:

“Той момент, коли ти сидиш в барі в Лос-Анджелесі, і тут перед тобою з’являються Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт. Едвард І БЕЛЛА!”

Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт, нагадаємо, познайомилися в 2008 році на зйомках фільму “Сутінки”, де їм належало зіграти закоханих. Екранний роман швидко переріс в реальний, проте в 2012 році між молодими людьми стався перший розлад – після історії з інтрижкою між Стюарт і режисером стрічки “Білосніжка і мисливець” Рупертом Сандерсом. Знаменитості тоді розлучилися, але через кілька місяців Роберт не тільки пробачив Крістен, але зробив їй пропозицію руки і серця. Втім, незабаром вони все-таки остаточно розійшлися.

Крістен зараз зустрічається з моделлю Стелою Максвелл, а ось Роберт Паттінсон не так давно розлучився з Талією Барнетт (FKA Twigs) після трьох років стосунків. Пізніше ЗМІ повідомили про те, що актор вже знайшов собі нову пасію, але ця інформація поки не підтверджується.

Поділись


Новини партнерів