Джордж і Амаль Клуні провели романтичний вихідний в мальовничому Біг-Сурі

У минулі вихідні Амаль Клуні відсвяткувала 40-річчя. І, як з’ясувалося тільки зараз, чоловік Джордж Клуні підготував для коханої сюрприз.

У суботу, 3 лютого, Джордж і Амаль полетіли на приватному літаку з Лос-Анджелеса в Біг-Сур – район узбережжя центральної Каліфорнії з мальовничими пейзажами, які приваблюють туристів. Однак зірки знайшли серед цих красот відокремлене місце, де і провели добу.

Вони вирушили туди удвох, без дітей, а вже на наступний день повернулися. Це була 24-годинна втеча пари, – розповіло джерело з оточення подружжя.

Джордж і Амаль Клуні, нагадаємо, стали батьками в червні 2017-го. З тих пір знаменитості весь вільний час проводять з дітьми – близнюками Еллою та Олександром. Подружжя лише зрідка з’являються на світських заходах і потрапляють в об’єктиви папараці.

Втім, Джордж охоче розповідає про свою нову і відповідальну роль – роль батька, ділячись кумедними історіями з життя і своїми відчуттями.

“Це було справжнім божевіллям. Я не розумів, наскільки все сильно зміниться, поки вони не з’явилися на світ. Це було схоже на щось на кшталт: “Так, я скоро стану батьком, я готовий”. А потім: “Матір Божа, я став батьком!” Ми все ще звикаємо до того, що ми батьки двох маленьких людей, за яких ми несемо відповідальність. Але це досить весело”,- розповів в одному зі своїх інтерв’ю Клуні.

Поділись


Новини партнерів