“Супермен” Генрі Кавілл розлучився з дівчиною

Зірка фільмів “Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості” і “Агенти А.Н.К.Л.” Генрі Кавілл заводить нові романи і завершує їх швидше, ніж його шанувальники встигають отямитися. Минулого літа цього року актор оголосив про відносини з 25-річною танцівницею і каскадером Люсі Корк, з якою він познайомився на зйомках бойовика “Місія: нездійсненна 6”. А сьогодні стало відомо, що цим відносинам уже прийшов кінець.

Новина про розставання стала надбанням громадськості після розповідей гостей парубочої вечірки, на якій недавно побував Генрі. На заході актор поводився як вільний чоловік, а його друзі активно фліртували з дівчатами зі словами, що Генрі тепер вільний і не проти закрутити новий роман. Крім того, кілька днів тому в ЗМІ з’явилися чутки про інтрижку, яку актор закрутив з Демі Ловато. Чи ховається за цим хоч щось, невідомо, але поводиться Генрі дійсно, скоріше, як вільний чоловік.

З Люсі Корк актор зустрічався трохи менше року. До цього Генрі Кавілл перебував у відносинах зі студенткою Брістольського університету Тарою Кінг, яка молодша за нього на 13 років. Вони почали зустрічатися в 2015 році, а в травні 2016-го розлучилися. Раніше актора пов’язували відносини з борцем ММА і актрисою Джиною Карано.

Поділись


Новини партнерів