Лану Дель Рей ледь не викрали на власному концерті

Як повідомила поліція американського міста Орландо, на популярну співачку Лану Дель Рей готувався замах. У п’ятницю, 2 лютого, представники закону затримали 43-річного Майкла Ханта, який готував злочин стосовно 32-річної артистки.

Як стало пізніше відомо, злочинець, озброївшись ножем, збирався потрапити на концерт зірки, де і планував здійснити викрадення. На щастя, перед виступом співачки в поліцію надійшло повідомлення (до кінця поки так і не ясно, хто допоміг поліцейським) про можливу загрозу. Швидко зорієнтувавшись, співробітники правопорядку затримали зловмисника до того, як він потрапив в зал. Чи повідомили зірці про інцидент, невідомо. У всякому разі на концерті вона його ніяк не прокоментувала.

Поведінка 43-річного злочинця, як розповіли джерела, вже давно була досить зухвалою – в своїх соціальних мережах він писав дивні і загрозливі повідомлення, однак тоді на них ніхто не звернув увагу. З якої причини Хант вирішив піти на злочин, незрозуміло – раніше зі співачкою він не контактував.

Поділись


Новини партнерів