Анна Курнікова і Енріке Іглесіас вперше з’явилися на публіці після народження дітей: фото і відео

Через п’ять тижнів після народження сина Ніколаса і дочки Люсі Анна Курнікова і Енріке Іглесіас вперше влаштували собі романтичний вікенд: в минулі вихідні папараці підловили пару під час відпочинку на особистому катері.

Репортерам вдалося сфотографувати знаменитостей якраз в той момент, коли вони відпливали від берега. Правда, пізніше вже сама Анна опублікувала на своїй сторінці в Instagram кілька відео, зроблених під час морської прогулянки.

#seriousmoves 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 #elbaño

Допис, поширений 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

Знаменитості, до слова, ніяк не коментують особисте життя, проте Ісабель Прейслер, мати Іглесіаса і популярна телеведуча, виявилася більш балакучою – трохи раніше вона прокоментувала новину про народження у Енріке і Анни дітей.

“Анні не доводилося багато відпочивати або відвідувати лікарів. Це була абсолютно нормальна вагітність. Вона нічого не приховувала. Просто Анна веде спокійний домашній спосіб життя, тому ніхто і не здогадувався про її цікаве положення”, – поділилася Прейслер, додавши, що її син на сьомому небі від щастя:

“Енріке неймовірно щасливий через те, що став батьком. Думаю, у Анни вийде бути хорошою матір’ю. Зараз вона проводить весь вільний час з малюками.”

Нагадаємо, Анна Курнікова і Енріке Іглесіас разом вже більше 15 років. Їхнє знайомство відбулося на знімальному майданчику кліпу співака на пісню Escape.

Поділись


Новини партнерів