Маріон Котіяр і Гійом Кане в кабаре “Лідо”

З моменту появи на світ другої дитини, дочки Луїз, спільні виходи Маріон Котіяр і Гійома Кане стали рідкісною подією – їх можна порахувати на пальцях однієї руки. Днями подружжя разом відвідало благодійний захід в рідному Парижі.

У числі інших гостей Маріон і Гійом стали учасниками благодійної вечері і концерту в паризькому кабаре “Лідо”. Організатором вечора виступив фонд Akuo Energy Foundation, а метою заходу стало привернення уваги до соціальних і екологічних проектів сталого розвитку та питань освіти, здоров’я, санітарії, збереження навколишнього середовища та біорізноманіття.

Маріон Котіяр і Гійом Кане знайомі вже більше 15 років, десять з яких перебувають у романтичних стосунках. Свій союз вони не узаконили, зате стали батьками двох малюків: в 2011-му у них народився син Марсель, а в 2017-му дочка Луїз.

“Щоб жити разом, довго, бути друзями просто необхідно. Думаю, в ідеалі потрібно спочатку подружитися, дізнатися один одного краще, досягти згоди – і тільки потім крутити роман. Це дозволить мати більш міцні відносини, замішані не тільки на взаємному тяжінні і пристрасті, а на чомусь більшому,- розповідав про секрет довголіття союзу з Маріон в інтерв’ю Гійом Кане.

Поділись


Новини партнерів