Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус відсвяткували день народження актора

13 січня Ліаму Хемсворту виповнилося 28 років. Святкував день народження актор на батьківщині, в Австралії, разом з сім’єю, близькими та друзями і, звичайно, коханою дівчиною – Майлі Сайрус, яка однією з перших привітала бойфренда з важливою датою. Папарацці зняли дружну компанію в одному з ресторанчиків Байрон-Бея, що в штаті Новий Південний Уельс: тут іменинник і його гості провели кілька годин, спілкуючись один з одним.

Тим часом фанати Майлі і Ліама продовжують обговорювати їхнє майбутнє весілля: після того як на пальцях закоханих помітили нові обручки, в мережі почали з’являтися повідомлення про таємне одруження зоряної пари. Інсайдери повідомляють все нові і нові подробиці цієї знаменної події:

“Вони одружилися в Байрон-Бей. Це місце дуже багато значить для них, вони подумали, що це буде правильно. Саме тут вони зрозуміли, що не можуть жити один без одного, і вирішили дати своїм стосункам другий шанс”, – розповіло джерело з оточення знаменитостей.

Нагадаємо, Ліам Хемсворт і Майлі Сайрус оголосили про заручини в 2012 році, але через рік розлучилися. Проте вже в 2016 році зірки знову почали зустрічатися – саме в Байрон-Бей вони святкували свій перший Новий рік після возз’єднання .

Загалом, шанувальники вже щосили вітають Майлі і Ліама з весіллям, проте ті поки не коментують чутки.

Поділись


Новини партнерів