Новий стильний вихід Джіджі і Белли Хадід в день народження матері Іоланди Хадід

Вчора Іоланді Хадід, колишній фотомоделі, дизайнеру інтер’єрів і мамі Джіджі і Белли Хадід, виповнилося 54 роки, з нагоди чого було влаштовано сімейне торжество. Джіджі і Белла, звичайно, не змогли його пропустити, а репортери не змогли упустити моменту відобразити їх новий стильний вихід. Спочатку папараці зняли Беллу, яка поспішала в нью-йоркську квартиру своєї сестри, а через деякий час зробили кадри з обома сестрами.

Джіджі воліла з’явитися на вечірці в класичному образі – в укорочених чорних брюках, шовковій сорочці з принтом у вигляді смужок і метеликів і ботильйонах з металевим носом. Її молодша сестра Белла одягалася в червоний шкіряний тренч довжини міні і лакові білосніжні чоботи.

До слова, вечірка була влаштована не тільки в честь дня народження Іоланди, але і з нагоди запуску її реаліті-шоу Making a Model with Yolanda Hadid, прем’єра якого відбулася саме в цей день на телеканалі Lifetime.

За прикладом Тайри Бенкс і її програми “Топ-модель по-американськи” Іоланда буде перетворювати в супермоделей нікому не відомих дівчат. Всього в першому сезоні шоу візьмуть участь 5 конкурсанток, які пройдуть вогонь і воду модельного бізнесу. Також активну участь у проекті візьмуть їх матері, яким Іоланда передасть свої секрети виховання майбутніх зірок. У своїх інтерв’ю Джіджі і Белла неодноразово говорили, що мама – їх кращий друг. Приз для фіналістки – контракт з сім’єю Хадід і можливість потрапити в агентство IMG Models. 

Іоланда Хадід протягом 15 років працювала моделлю в Європі, розквіт її кар’єри припав на 80-і. Після весілля з Мохамедом Хадідом, батьком Белли і Джіджі, вона переїхала в Лос-Анджелес. У 2011-му Іоланда вийшла заміж вдруге, за музиканта і продюсера Девіда Фостера, а після розлучення з ним, в 2017-му, знову взяла прізвище Хадід, яке носять її діти.

Поділись


Новини партнерів