Кінопремія Critics ‘Choice Awards 2018: церемонія і переможці

Новий день – нова церемонія вручення кінопремій в Америці. Сьогодні вночі в просторі Barker Hangar в Санта-Моніці в 23-й раз пройшла церемонія Critics ‘Choice Awards. Її гостями стала ціла низка знаменитостей, які прийшли поповнити скарбничку своїх нагород або підтримати і порадіти за колег. У їх числі Анджеліна Джолі, Різ Уізерспун, Ніколь Кідман, Олександр Скарсгард, Діана Крюгер і Норман Рідус, Емілія Кларк, Марго Роббі, Джессіка Честейн, Джессіка Біл, Джозеф Файнс, Хайді Клум, Сірша Ронан і багато інших.

Традиційно на синій килимовій доріжці зірки кіно і телебачення продемонстрували блискуче вечірнє вбрання – в цьому році переважно білого, кремового або ніжного-рожевого кольорів. Це особливо кидається в очі після минулої церемонії “Золотий глобус”, на яку майже всі актриси прийшли в сукнях чорного кольору в знак протесту проти сексуального насильства. Яскравим винятком на Critics ‘Choice Awards стали лише Ніколь Кідман, яка вибрала вбрання кольору фуксії від Valentino, Джессіка Честейн в смарагдовій сукні від Vionnet і Джессіка Біл в Oscar De La Renta.

Головну перемогу на церемонії здобув фільм “Форма води” Гільєрмо Дель Торо, який був фаворитом церемонії (7 номінацій). Крім статуетки за “Кращий фільм”, картина також отримала нагороду в категорії “Краща музика” і “Кращий режисер”. Кращим актором став Гері Олдман (“Темні часи”), а кращою актрисою – Френсіс Макдорманд (“Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі”). Нагороду в номінації “Кращий актор другого плану” забрав Сем Рокуелл ( “Три білборда на кордоні Еббінг, Міссурі”), а в номінації “Краща актриса другого плану” – Еллісон Дженні (“Тоня проти всіх”). Кращою маленькою актрисою стала 7-річний Бруклін Прінс, яка зіграла у фільмі “Проект” Флорида”.

“Кращою комедією” став фільм “Любов – хвороба”, “Кращим мультфільмом” – “Таємниця Коко”. Кращим комедійним актором названий Джеймс Франко (“Горе-творець”), а найкращою комедійною актрисою – Марго Роббі (“Тоня проти всіх”).

В “серіальній” частині церемонії склалася така картина. Найкращою драматичною актрисою стала Елізабет Мосс (“Розповідь служниці”), актором другого плану – Девід Харбор (“Дуже дивні справи”), а найкращою комедійною актрисою другого плану – Майем Біалік (“Теорія великого вибуху”). Статуетку в номінації “Кращий лімітований серіал” забрала “Велика маленька брехня”, а Олександр Скарсгард, Ніколь Кідман і Лора Дерн, які зіграли в ньому, також отримали нагороди в номінаціях – “Кращий актор другого плану в лімітованому серіалі”, “Краща актриса в лімітованому серіалі” і “Краща актриса другого плану в лімітованому серіалі” відповідно.

Поділись


Новини партнерів