Рікі Мартін і Джван Йосеф одружилися

Ось так новини! Виявляється, 46-річний Рікі Мартін і його 33-річний коханий Джван Йосеф, які тільки в неділю з’явилися на церемонії вручення кінопремії “Золотий глобус” просто в якості пари, одружилися! Інформацію про весілля підтвердив сам співак:

“Тепер я чоловік. Ми організуємо грандіозну вечірку через пару місяців, я неодмінно повідомлю вам про це. Ми обмінялися клятвами і підписали всі необхідні папери, в тому числі і шлюбний договір”,- розповів артист.

Нагадаємо, що про відносини Рікі Мартіна і Джвана Йосефа стало відомо більше двох років тому. А восени 2016 року пара оголосила про заручини. Як розповів співак, спочатку він закохався в роботи Йосефа (Джван – художник), а потім вже і в їх автора.

“Коли я побачив його роботи, то буквально збожеволів – так сильно вони мене вразили. І лише після цього я вирішив познайомитися з їх автором”, – зізнавався Мартін в старих інтерв’ю.

Пропозицію своєму коханому Мартін зробив в кращих традиціях романтичних мелодрам:

“Я встав на коліно і дістав маленьку металеву коробочку. Я сильно нервував і замість того, щоб запитати, чи вийде Джван за мене, сказав щось на кшталт “у мене для тебе дещо є”, – розповів співак.

До слова, Рікі Мартін виховує дев’ятирічних близнюків, які, до речі, легко знайшли спільну мову і з Джваном. А недавно артист заявив про те, що мріє про поповнення в сімействі. Що ж, тепер, схоже, саме час почати втілювати свої мрії в реальність.

Поділись


Новини партнерів