Ленні Кравіц зустрічається з моделлю Victoria’s Secret Барбарою Фіальйо

Нещодавно музикант Ленні Кравіц зізнався західній пресі, що протягом останніх місяців в романтичних стосунках не перебував. Але зараз, по всій видимості, ситуація змінилася, оскільки папараці помітили його на прогулянці з бразильською моделлю Барбарою Фіальйо, яка є моделлю білизняного бренду Victoria’s Secret.

53-річний Кравіц і 30-річна Фіальйо прогулювалися по Маямі в компанії дизайнера Барбари Беккер, екс-дружини тенісиста Бориса Беккера. Кравіц і Фіальйо не соромилися Барбари і трималися за руки та цілували один одного.

Чи познайомив Кравіц Фіальйо зі своєю колишньою дружиною Лізою Боне – невідомо, але саме Лізу музикант при кожному зручному випадку називає головною жінкою свого життя.

“Ми були дзеркальними відображеннями один одного, чоловіка і жінки. Це було щось екстраординарне. Я сподіваюся, що знову зустріну таку велику любов. Я дуже цього хочу”,- розповів Кравіц в недавньому інтерв’ю, коли ще, можливо, не закрутив роман з Фіальйо. Чи приведуть ці відносини до великої любові, про яку так мріє Ленні, покаже час.

Поділись


Новини партнерів