Ніколь Кідман і Кіт Урбан не соромляться говорити про нескромні подарунки на Новий рік

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 19: Keith Urban (L) and Nicole Kidman attend the 2017 American Music Awards at Microsoft Theater on November 19, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/AMA2017/FilmMagic for dcp)

Ніколь Кідман і Кіт Урбан не з тих, хто соромиться вульгарних жартів на свою адресу, також актриса і кантрі-музикант не соромляться відкрито говорити про свої сексуальні уподобання. Кіт і Ніколь обговорювали плани на Новий рік і подарунки, які збираються подарувати один одному в ефірі Anderson Cooper and Andy Cohen show по телеканалу CNN. Кіт почав перераховувати різдвяні подарунки, які він купив для Ніколь, але занадто пізно Кіт зрозумів, що деякі з подарунків не підходять для прямого ефіру.

“Я дав Ніколь рюкзак, в якому лежало кілька дивовижних прикрас і … ммм, далі ми не можемо говорити”, – пожартував Кіт.

“Сьогодні в святковий вечір випадає тільки один м’яч”, – пожартувала Ніколь, натякаючи на різдвяний подарунок, який вона підготувала Кіту на Новий рік.

“Як температура в Нешвіллі?” – запитав Енді у Кіта.

“Ну, сьогодні ввечері випадає тільки один м’яч, напевно, морозно”, – сміється Андерсон.

Також Ніколь зізналася що Кіт подарував їй нову обручку. Коштує таке кільце від Cartier приблизно 50 000 доларів.

Ніколь Кідман і Кіт Урбан разом 11 років. Вони познайомилися в 2005 році, в 2006-му Ніколь вийшла на червону доріжку премії Grammy з сліпучим кільцем на руці. Як виявилося, Кіт зробив їй пропозицію в свій день народження, 26 жовтня. Весілля зірок відбулася 25 червня 2006 року в Сіднеї. Через два роки після весілля у Кіта і Ніколь народилася донька Сандей Роуз, а ще через два – друга донька, Фейт Маргарет.

Поділись


Новини партнерів