Вікторію Бекхем розкритикували за пропаганду гендерних стереотипів у вихованні її дочки Харпер

Американський онлайн-словник Merriam-Webster назвав “фемінізм” словом року, що минає не без підстав: боротьба за рівноправність часто ставала темою новин в західних ЗМІ і продовжує давати про себе знати навіть в постах Вікторії Бекхем. 43-річна дизайнерка поділилася з фоловерами в Instagram новим малюнком своєї шестирічної доньки Харпер, а у відповідь отримала критику і звинувачення в пропаганді гендерних стереотипів.

Вікторія і Харпер побували на майстер-класі ілюстратора Тетяни Аліди, де дочка екс-солістки Spice Girls придумала малюнок до уривку з відомого дитячого віршика, в якому говориться, що хлопчики зроблені з “жаб і равликів”, а дівчатка – “з цукру, спецій і всього милого”. До останнього рядку Харпер Бекхем і зробила ілюстрацію.
Мамочка і Харпер повеселилися з @tatianaalida_illustration,
– підписала фотографію малюнка дочки Вікторія.

Однак не всім її фоловерам сподобався знімок. У коментарях на дружину Девіда Бекхема посипалися звинувачення – і ось лише деякі з них:

Ви вважаєте, що зміцнення гендерних стереотипів – це весело?
Цукор, спеції і все миле – це не сила дівчини, а гендерні стереотипи – не дозволяють бути веселими і активними, а вчать бути милими і приємними.

Вікторія не стала вплутуватися в суперечку: вона насолоджується підготовкою до Різдва, тим більше що з Нью-Йорка до Лондона прилетів її старший син Бруклін, щоб провести свято в колі сім’ї. Сьогодні він поділився в Instagram фотографією Харпер, яка приготувала піцу у формі серця.

Поділись


Новини партнерів