Анджеліна Джолі з дітьми відвідала концерт в пам’ять про жертви камбоджійського геноциду

NEW YORK, NY - DECEMBER 16: Author, "First They Killed My Father" Loung Ung, Director, designer by Rithy Panh, Maddox Chivan Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Composer Him Sophy and guest attend Bangsokol: A Requiem for Cambodia at BAM (Brooklyn Academy of Music) on December 16, 2017 in New York City. (Photo by Cindy Ord/Getty Images for Brooklyn Academy of Music)

На концерт в пам’ять про два мільйони жертв геноциду в Камбоджі, який пройшов в Бруклінській академії музики в минулу суботу, 42-річна Анджеліна Джолі вирушила разом зі своїми 16-річним сином Меддоксом і 11-річною дочкою Шайло. Незважаючи на те, що компанія у актриси була значна (разом з нею на захід прийшли сценарист, продюсер і композитор фільму “Спочатку вони вбили мого батька” (First They Killed My Father) Лун Ун, Ріті ПАНХ і Хім Софі, режисером якого виступила сама Джолі ), увага в першу чергу була прикута до її дітей.

Для концерту дочка актриси вибрала класичний наряд: чорні штани і вільну білу сорочку. Меддокс був одягнений в тій же кольоровій гамі, що й сестра. Колишня дружина Бреда Пітта, як завжди, виглядала вельми елегантно, вибравши для чергового свого виходу бежевий тренч.

До речі, це вже другий за останні кілька днів вихід Анджеліни Джолі в світ разом з дітьми. У п’ятницю вона відвідала церемонію вручення премії асоціації кореспондентів ООН, де отримала нагороду “Людина року”. В той день компанію їй склали доньки Захара і Шайло і сини Пакс і Нокс.

А на наступний день актриса потрапила під приціли фотокамер на одній з вулиць Нью-Йорка під час прогулянки зі своїми дітьми. Як вдалося з’ясувати журналістам, багатодітна мати разом з Шайло, Захарою і близнюками Вів’єн і Ноксом вирушила в кінотеатр на нову частину “Зоряних воєн”.

Поділись


Новини партнерів