Леді Гагу звинуватили в тому, що вона копіює Кім Кардашьян

Леді Гага довго не затримується в одному образі: співачка регулярно експериментує з макіяжем, зачісками і стилем. Зазвичай шанувальники з ентузіазмом реагують на її перевтілення, але на цей раз фанати розкритикували знаменитість.

Для рекламної кампанії марки Chen Peng Леді Гага знялася в лаконічному образі. Гладке світле волосся вона зібрала в хвіст. Макіяж вона зробила мінімалістичний: за допомогою контурингу Гага підкреслила вилиці, губи виділила матовою рожевою помадою, а широкі брови промалювала олівцем. Передплатники Гаги відзначили, що на останніх знімках вона підозріло схожа на Кім Кардашьян. У соціальних мережах співачку стали порівнювати із зіркою реаліті-шоу, а деякі прийшли до висновку, що Гага копіює Кім. «Той же платиновий блонд і абсолютно такий же макіяж: темні брови і матові світлі губи. Ти виглядаєш як ще одна сестра Кардашьян», – написали передплатники в коментарях.

My favorite warm cozy jacket this season. @chenpengstudio #ladygaga #gaga #fashion #christmasgifts

Допис, поширений Lady Gaga (@ladygaga)

Сама Гага не стала вступати в діалог з шанувальниками, але незабаром опублікувала фотографії в більш звичному для неї образі.

Поділись


Новини партнерів