Роббі Вільямс розповів, за що завжди буде вдячний Кемерон Діас

Розповідь Роббі Вільямса про стан свого здоров’я – не єдиний інформаційний привід, пов’язаний з його ім’ям в ці дні. Є й інший привід – особистого характеру. Вільямс і його дружина Айда Філд разом вже більше десяти років, з яких сім одружені. Їхні стосунки складалися не завжди просто і гладко. Під час недавнього виступу на шоу Lorraine Роббі розповів, що Купідоном в їхньому союзі виступила актриса Кемерон Діас.

За словами Роббі, в якийсь момент, коли вони з Айдою вирішили розійтися і все вказувало на те, що це остаточний розрив, він відправився на зустріч зі своїми приятельками – Дрю Беррімор і Кемерон Діас. У відвертій бесіді Роббі повідав про свою особисту драму. Мова його була настільки глибокою, що Кемерон порадила йому не здаватися і спробувати налагодити стосунки. “Все це звучить так, ніби це ще не кінець”, – однією простою фразою Кемерон направила Роббі на вірний шлях, і він поїхав до Айди, щоб зробити їй пропозицію. На той момент вони зустрічалися вже чотири роки.

Деякий час назад про роль Кемерон в їх відносинах розповідала і сама Айда Філд.

“Вона нас помирила. Я не була тоді знайома з Кемерон, і коли через якийсь час я випадково зустріла її в спортзалі, хотіла висловити їй свою вдячність, але посоромилася. Вона була так захоплена роботою на тренажері, що я не ризикнула перервати її тренування. Так до сих пір і не подякувала їй за те, що вона для нас зробила”, – зізналася в одному з інтерв’ю Айда.

Нагадаємо, Роббі і Айда познайомилися в 2006 році, а в 2010-му вирушили під вінець. Пара виховує двох дітей – 5-річну доньку Теодору і 3-річного сина Чарлтона.

Поділись


Новини партнерів