Три види насіння, які допоможуть вам швидко схуднути

Схуднути – це нелегке завдання. Особливо важко спалити жир у зоні живота. Ключем до стрункості називають здорове харчування та регулярні фізичні навантаження. Але інколи, не зважаючи на них, вага не зменшуються, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Причини можуть бути різні. Зокрема, різке скорочення споживання калорій може значно уповільнити метаболізм. Ви можете знову його прискорити за допомогою певних продуктів.

До таких продуктів належать насіння коріандру, фенхелю та кмину. З двох чайних ложок кожного з цих різновидів насіння ви можете приготувати напій, який знову прискорить ваш метаболізм і допоможе схуднути. Вам потрібно замочити їх на ніч у воді (в окремих посудинах). Зранку змішайте їх і відваріть протягом 10 хвилин. Дайте напою вистигнути і випийте його теплим до сніданку. Для покращення смаку можна додати трохи меду або солі.

Що ж робить цей напій таким корисним? Річ у тім, що насіння коріандру багате на вітаміни К, С та В. Крім того, воно містить антиоксиданти та мінерали, які підтримують загальне здоров’я організму. Насіння допомагає схуднути, оскільки збагачує раціон клітковиною, яка дає довге відчуття ситості та покращує травлення.

Насіння кмину відоме тим, що здатне посилювати метаболізм. Як відомо, що інтенсивніший у вас метаболізм, то швидше ви втрачаєте вагу. Тимол, активна сполука, яку містить кмин, покращує травлення, стимулюючи вироблення ферменту, який відповідає за виділення шлункового соку. Здорове травлення та швидкий метаболізм забезпечують швидше схуднення.

Насіння фенхелю багате на клітковину, яка допомагає довго залишатись ситими і допомагає виводити відходи з організму. Також насіння фенхелю покращує засвоєння вітамінів та мінералів з інших продуктів.

Поділись


Новини партнерів