Лікарі розповіли, як привести мікрофлору кишечника в норму

З приходом весни в організмі відбуваються глобальні перебудови і щоб вони пройшли успішно, потрібно їм допомогти. Наприклад, в цьому може допомогти правильне харчування.

Від правильного харчування повністю залежить здоров’я людини. Також харчування може допомогти правильно налаштувати багато процесів в організмі. Зокрема, це стосується процесів травлення. Навесні організму може катастрофічно нахапати багатьох вітамінів. Тому потрібно допомогти організму впоратися з цією проблемою якомога швидше, щоб в майбутньому це не мало негативних наслідків.

Про це розповіла лікар Вікторія Савицька.

«Якщо хронічних хвороб печінки немає, допомогти їй очиститися і налагодити роботу допоможе простий рецепт: вранці щодня натщесерце випивати склянку теплої води з вичавленим в неї лимоном (кількість часточок визначте самі, але так, що відчувалася кислота, але при цьому вам було комфортно)” , – розповідає лікар.

Також дуже ефективно кожен день їсти висівки. Для цього підійде їх будь-який вид. Перед вживанням на деякий час їх потрібно залити водою, щоб вони розм’якли.

Також варто приділити увагу рідини. Потрібно щодня випивати не менше 2,5 літрів води. При цьому не варто враховувати чай, каву та інші солодкі напої. Також до цього списку не відноситься алкоголь. Його взагалі треба повністю виключити зі свого раціону, так як він негативно впливає на здоров’я людини.

Тому, якщо в організмі виникають будь-які проблеми, то в першу чергу потрібно переглянути свій раціон. Швидше за все, що саме в ньому криється проблема.

Джерело

Поділись


Новини партнерів