Медики дали 7 простих порад для успішного схуднення

Для успішного схуднення можна скористатися простими порадами медиків, які були опубліковані журналом Freundin. Одна з таких порад: використовувати для перекусів суп.

Перекус супом. На думку медиків, бульйони або овочеві супи без вершків є відмінним варіантом перекусу. Вони заповнюють шлунок, швидко викликають відчуття ситості, добре засвоюються, містять трохи калорій.

“Замініть чашкою супу традиційні шоколадки або випічку, що вживаються протягом дня, – і ваше схуднення стане більш успішним”, – дали просту пораду експерти.

Спеції замість солі. Капсаїцин, компонент гострого перцю, робить процес вироблення енергії організмом більш інтенсивним, прискорюючи таким чином метаболізм. Інші спеції (кмин, імбир) теж мають властивість успішно плавити жирові клітини тіла.

Регулярно вживати здорові продукти. Між прийомами їжі не повинно бути великих проміжків – ця проста порада дозволяє підтримувати стабільний рівень цукру в крові. Для успішного схуднення медики рекомендують вживати здорову, корисну їжу п’ять-шість разів на день невеликими порціями.

Пити більше чаю. Спробуйте випивати щодня додаткові дві чашки чаю – трав’яного або зеленого. Напій містить багато антиоксидантів, що знижують всмоктування жиру в шлунку і кишечнику.

Використовувати посуд синього кольору. Дослідження показали, що їжа в тарілках синього кольору здається мозку менш привабливою, що знижує апетит. В результаті людина автоматично з’їдає менше – приблизно на 30 відсотків. Те, що потрібно для успішного схуднення!

Спати в прохолоді. В умовах холоду активізуються процеси синтезу бурого жиру, що вимагають витрати білої жирової тканини. Прагнучи підтримувати в тілі тепло, організм при цьому особливо старанно спалює жир на животі.

Концентруватися на їжі. Якщо приймати їжу, не дивлячись в телевізор або смартфон, кількість з’їденого знижується на 20 відсотків, констатують медики. Людям, які мріють схуднути вони настійно рекомендують їсти за столом в спокійній обстановці, без працюючих електронних пристроїв, що відволікають увагу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів