Лікарі розповіли про чотири непомітні симптоми страшних хвороб

Фахівці в галузі охорони здоров’я розповіли про чотири дуже нетипові ознаки погіршення стану здоров’я, через які слід негайно звернутися до лікаря і пройти медичне обстеження.

Відомо, що завдяки ранньому виявленню більшості захворювань значно спрощується процес лікування, що дозволяє швидше впоратися з недугою.

Італійські експерти розповіла про чотири ранні ознаки погіршення здоров’я.

Зміни в почерку

Ця ознака може сигналізувати про наближення хвороби Паркінсона, яка виникає при пошкодженні або загибелі нервових клітин мозку. Через це припиняється виробництво адекватної кількості дофаміну, який відповідає за відправлення сигналів і здійснення різних рухів.

Згодом виникає тремор і порушення рухливості. Також до ознак хвороби Паркінсона можна віднести зміни в нюху і яскравих сновидіннях, в яких людина характеризується агресивною поведінкою.

Низька якість сну

Коли людина спить, відбувається процес зниження рівня гормону стресу кортизолу, завдяки чому наш організм відновлюється після важкого дня.

Якщо людина страждає безсонням, тоді рівень кортизолу може залишатися на максимумі. Це призводить до стресового стану, який порушує режим самовідновлення.

Періодичні спалахи агресії

Ці фактори можуть сигналізувати про наявність депресивного розладу. Багато хто вважає, що це захворювання неодмінно супроводжує пригнічений настрій і повна байдужість, але часом люди з депресією схильні демонструвати дратівливість і злість на досить високому рівні.

Часте ходіння до вбиральні

Через діабет другого типу нашому організму набагато складніше розщеплювати їжу в цукор, щоб застосовувати останній в ролі енергії. Через це спостерігається підвищення рівня цукру, що негативним чином впливає на кровоносні судини і нерви.

Згодом робота нирок стає більш напруженою, так як потрібно зменшувати показники цукру, а тому збільшується бажання відвідувати вбиральню.

ДЖЕРЕЛОhyser
Поділись


Новини партнерів