Експерти назвали найбільш шкідливий засіб особистої гігієни

Експерти компанії Breast Cancer Prevention назвали ароматичні добавки в косметиці найшкідливішим засобом особистої гігієни, через вміст небезпечних для здоров’я хімічних речовин. Вони руйнують колаген в шкірі, сприяють появі зморшок і хвороб.

Експерти перевірили 140 видів косметики різних виробників і виявив в понад 75% продукції наявність небезпечних для здоров’я ароматичних добавок. Ці речовини згубно впливають на шкіру людини, призводять до втрати волосся, розладів сну і погіршення пам’яті. При регулярному використанні таких засобів особистої гігієни під очима утворюються западини, а щоки стають плоскими, виникає біль в суглобах і зморшки. Причиною цього виступає нестача колагену в організмі, що з’являється через хімічні речовини.

Ароматичні добавки знижують захисні властивості шкіри до інфекцій, в результаті чого вона стає чутливішою до шкідливих факторів навколишнього середовища. Хімічні речовини викликають алергічні реакції, які проявляються у вигляді свербежу, почервоніння, сльозотечі. Таким чином, перед регулярним використанням косметики з ароматизаторами необхідно проконсультуватися з лікарем заради збереження здоров’я.

Джерело

Поділись


Новини партнерів