Дієта, яка дозволяє схуднути за один тиждень: 6 ефективних порад, як спалити жир вдома

Намагаєтеся позбутися зайвих складок на животі, але не бачите результатів? Ось шість простих кроків, які можуть допомогти вам скинути жир і досягти бажаних результатів всього за тиждень в домашніх умовах, пише Жіночий Світ.

Ефективний план може допомогти вам скинути зайві кілограми, а також уникнути повернення втраченої ваги. Зазвичай не рекомендується приймати стратегію швидкого схуднення, оскільки вона не має довгострокового ефекту, але, ймовірно, цей план може мотивувати вас на більш стійкі зміни, які допоможуть вам залишатися здоровими. І, якщо ви шукаєте кілька способів, які допоможуть вам швидко схуднути, можливо, менше ніж за тиждень, наступні поради саме для вас.

Ось шість простих кроків, які можуть допомогти вам скинути жир в животі і схуднути за тиждень в домашніх умовах.

Їжте цільні продукти

Прийміть просту дієту з великим вмістом цільних продуктів, таких як свіжі фрукти та овочі, одночасно скорочуючи перероблені, нездорові продукти. Фрукти та овочі мають низьку кількість калорій, але, як правило, містять клітковину та інші необхідні поживні речовини, які можуть бути корисними для вашої ваги та загального здоров’я. Додайте у свій раціон більше овочів із низьким вмістом вуглеводів та нежирного білка для кращих результатів схуднення.

Обмежте споживання вуглеводів

Дослідження показали, що дієта з низьким вмістом вуглеводів може допомогти швидко схуднути та покращити здоров’я. Зменшення споживання вуглеводів, навіть на кілька днів, може допомогти зменшити здуття живота та вагу води. Для отримання оптимальної користі спробуйте усунути або різко обмежити споживання цукрів і крохмалевих вуглеводів протягом тижня. Ви можете замінити ці продукти більш здоровими альтернативами, такими як пісне м’ясо, яйця, риба тощо.

Спробуйте періодичне голодування

Періодичне голодування – це простий, але ефективний план, який допоможе швидко втратити жир. Існують різні типи переривчастого голодування, які можуть допомогти вашій втраті ваги, зменшивши споживання калорій. Ці плани, починаючи з 16:8, 5:2, 20:4, обмежені часом голодування, можуть бути включені у ваш щоденний спосіб життя.

Контролюйте порції їжі

Це не тільки допоможе схуднути, але і запобігає надмірному споживанню енергії. Дослідження пов’язують великі порції з підвищеним ризиком ожиріння. Отже, розділіть порції навпіл і вибирайте менші. Найкращим способом у боротьбі з зайвою вагою є вибір на користь більших порцій їжі з низькою енергією.

Уникайте затримки води

Тут ми говоримо про «вагу води», а не про хронічну затримку води, що може вказувати на серйозну проблему зі здоров’ям, таку як порушення роботи нирок або гормонів. Справа в тому, що здуття живота або надмірна вага можуть бути наслідком поганого способу життя, який можна виправити без походу до лікаря. Існує багато способів, які можуть допомогти вам зменшити вагу води і природніше схуднути – один з таких є кава, яка може допомогти вам спалити більше жиру та позбутися зайвої води через наявність кофеїну.

Підвищіть рівень активності

Бажано збільшити щоденну фізичну активність, щоб допомогти спалити більше калорій і скинути кілограми. Внесення простих змін у спосіб життя, таких як сходи замість ліфтів, їзда на велосипеді, регулярна прогулянка, дозволять вам більше рухатися та отримувати результати, не відвідуючи тренажерний зал.

Джерело: Times Now

Поділись


Новини партнерів