Знайдено спосіб, як за 30 секунд визначити хворобу серця

Від здоров’я серця залежить дуже багато чого. Якщо немає часу на похід до лікаря, допоможуть руки. Простий тест покаже, чи є загроза захворювань серцево-судинної системи чи ні.

Вчені знайшли революційний спосіб обстеження. За 30 секунд можна визначити хворобу серця в домашніх умовах. Руки будуть виступати в ролі кардіолога. Результат тесту повинен показати наскільки добре функціонує система кровообігу.

Провести домашнє обстеження може кожен. Необхідно налити в тазик холодної води або додати лід. Руки тримати в воді слід лише 30 секунд. Можна ще простіше перевірити роботу серцево-судинної системи. Достатньо вийти на вулицю взимку без рукавичок хоча б на 2-5 хвилин. Реакція повинна проявитися за цей час.

Можливо два результати такого обстеження:

  • Пальці стали червоними. Це хороший знак. Така реакція говорить про те, що ніяких проблем з кровообігом в організмі немає. Серце і судини функціонують добре.
  • Пальці стали бліді або з синім відтінком. Дана реакція свідчить про порушення. Швидше за все в крові низький рівень кисню, що говорить про повільний потік крові по судинах. Це негативно позначається на роботі всього організму людини. Серце є одним з головних органів в тілі людини.

Якщо результат тесту виявився негативним, то потрібно записатися на прийом до лікаря. Це допоможе уникнути серйозних захворювань з вихідними з них наслідками.

Джерело

Поділись


Новини партнерів