Медики розповіли про продукти, які викликають головний біль

Вчені зробили нове дослідження, яке показало що деякі продукти харчування, можуть викликати регулярну головний біль, або зовсім, депресію. Про це пишуть засоби масової інформації, посилаючись на слова медичних фахівців.

Таким чином, повідомляється, що деякі продукти можуть несприятливо впливати на роботу не тільки організму, але і життєво важливих органів, таких як мозок. Також, вони здатні викликати паніку у людини, або завести в депресію. До всього цього, може додатися ще й головний біль.

Серед цих продуктів виявився, очищений рис. Вся справа в тому, що в ньому містяться швидкорозчинні вуглеводи, і завдяки чому, глюкоза швидко надходить мозок. А це, за словами фахівців, негативно позначається на стані здоров’я.

А ось зловживання бобовими продуктами, може раптово привести до анемії і слабкого кровопостачанню. Все через дубильні речовини, які слабо засвоюються в організмі.

Причиною сильного головного болю може стати твердий сир. А ось підвищити настрій зможуть такі ласощі як попкорн. Все це завдяки вітаміну В, протеїну, фосфору і залізу, які в ньому містяться.

Джерело

Поділись


Новини партнерів